Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Εφαρμογιάδα 2012 - Πέντε λεπτά δημοσιότητας για κάθε εφαρμογή

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία από τα παιδιά του καταπληκτικού AppGaraz! Be there!

Ο πρώτος cross platform apps development διαγωνισμός θα γίνει στο χώρο του BIOS, τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου.

Οι διαγωνιζόμενοι developers θα έχουν πέντε λεπτά, ο καθένας, στη διάθεσή τους για να παρουσιάσουν την εφαρμογή που έχουν σχεδιάσει και λειτουργεί σε smart phones ή tablet συσκευές.

Το κοινό αφού δει τις παρουσιάσεις, θα επιλέξει να επενδύσει τα χρήματα που θα έχουν προηγουμένως μοιραστεί στην είσοδο του event σε όποιες από τις εφαρμογές θεωρεί περισσότερο αξιόλογες. Οι τρεις εφαρμογές που θα συγκεντρώσουν τις μεγαλύτερες επενδύσεις θα είναι και οι νικήτριες της Εφαρμογιάδας.

Οι developers mobile apps έχουν σχηματίσει στην Ελλάδα μια πολυπληθή business start-up κοινότητα, με διάθεση για εργασία πάνω σε καινοτομικές ιδέες που θα κατακτήσουν τους χρήστες φορητών συσκευών, ακόμα και πέρα από τα ελληνικά σύνορα.

Πολλές από τις μικροεπιχειρήσεις των 2 -3 ατόμων που αποτελούνται από νεαρά κυρίως άτομα, έχουν ήδη ιδρύσει τις επιχειρήσεις τους στη Silicon Valley, τη Μέκκα των start-ups και αναζητούν κεφάλαια για να κάνουν πράξη τις ιδέες τους.

Η επικοινωνία με αυτούς τους νέους επιχειρηματίες είναι γεμάτη ζωντάνια, κόντρα στη μιζέρια της εποχής και φρέσκες ιδέες που μπορούν να ξυπνήσουν και τη δική σας έμπνευση για δημιουργία.

Οι διοργανωτές σας περιμένουν για να μοιραστείτε αυτά τα θετικά vibes και να μιλήσετε για ιδέες που μπορούν να μας κάνουν όλους πιο αισιόδοξους.

Free registration
www.appgaraz.gr/efarmogiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου