Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Βρες Δώρο στο Twitter!

Εδώ και μερικές ημέρες έχουμε ξεκινήσει και μέσω twitter www.twitter.com/vresdoro να προωθούμε την κεντρική ιδέα του coinmad, δηλαδή το να ψάχνει ο καταναλωτής τι να αγοράσει, βάση του ποσού που κάθε φορά έχει στη διάθεσή του.

Για το σκοπό αυτό, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε έναν εντελώς καινούργιο λογαριασμό με την ονομασία "Βρες Δώρο", παρόλο που ως coinmad στο twitter έχουμε πάνω από 2,000 followers. Και αυτό γιατί δεν θέλαμε να γίνουμε ενοχλητικοί ή spammers. Θέλουμε όσοι μας ακολουθούν σε αυτό το νέο λογαριασμό να γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Και όλοι όσοι ξεκινούν να μας ακολουθούν παίρνουν μια πρώτη γεύση απ'τον "Μάγο Δώρων", λαμβάνοντας μια πρόταση για αγορά, η οποία βασίζεται στο twitter προφίλ τους.

Χρησιμοποιώντας το hashtag #vresdoro και αναγράφοντας το ποσό που διαθέτετε μπορείτε να λάβετε 3 προτάσεις δώρου, οι οποίες θα είναι καταρχήν βάση του ποσού, αλλά και βάση της όλης twitter "συμπεριφοράς" σας. Αυτό σημαίνει ότι εξετάζουμε τη φωτογραφία σας, το όνομα χρήστη, αλλά και τα tweet σας!

Η όλη προσπάθεια γίνεται πάνω απ'όλα με χιουμοριστική διάθεση, υπενθυμίζοντάς σας παράλληλα τις πιο σημαντικές γιορτές, ούτως ώστε να μην ξεχάσετε κανένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η ιδέα είναι πολύ φρέσκια, μόλις μιας εβδομάδας, γι'αυτό και ζητάμε την υποστήριξή σας, ειδικά αν έχετε εμπειρία στο twitter!

Ακολουθήστε μας πατώντας εδώ και στείλτε μας τις ιδέες σας σχολιάζοντας στο παρόν post.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου