Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

1η Ιουνίου η ημερομηνία για το πρώτο Meet in 5'

Με χαρά σας γνωστοποιούμε ότι το πρώτο Meet in 5’ έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα την Παρασκευή 1η Ιουνίου, στο γνωστό café/bar Tesera στην οδό Κολοκοτρώνη 25 (Στοά Πραξιτέλους), σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για το σκοπό αυτό. Θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 21:00. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν για να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους.

Ετοιμαστείτε να γράψουμε ιστορία με το πρώτο speed socializing για επιχειρηματίες κι ανθρώπους της τεχνολογίας! Συνεχίστε να μας στέλνετε αιτήσεις συμμετοχής καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά, τον ακριβή τρόπο διεξαγωγής.

ΟΡΟΙ / ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

1.    Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν προσέρθει στο χώρο αυστηρά μέχρι τις 18:45. Κατά την είσοδό σας, θα σας δοθεί ένα καρτελάκι με το όνομά σας.

2.    Μπορείτε να έχετε μαζί σας σημειωματάριο, smartphone, tablet ή το laptop σας καθώς ο χώρος διαθέτει wifi.

3.    Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας κάρτες, για να ανταλλάξετε με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, ή ακόμα και το portfolio σας σε οποιαδήποτε μορφή (έντυπη, ηλεκτρονική κτλ)

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

1.    Οι 14 συμμετέχοντες κάθονται σε ένα μακρύ ορθογώνιο τραπέζι ο ένας απέναντι από τον άλλο, σχηματίζοντας 7 ζευγάρια.

2.    Η κουβέντα ξεκινάει με τη σχετική ανακοίνωση από εμάς. Διαρκεί 5 λεπτά. Κάθε 5 λεπτά, οι συμμετέχοντες θα αλλάζουν θέση, σχηματίζοντας νέα ζευγάρια με τρόπο που θα υποδείξουμε εμείς, μέχρι να εξαντληθούν όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί.

3.    Με το πέρας του συνολικού socializing θα μπορείτε να συνεχίσετε ελεύθερα την κουβέντα στο καφέ / μπαρ με τα άτομα που θεωρείτε ότι υπάρχει προοπτική συνεργασίας.

4.    Ο καφές για τους συμμετέχοντες είναι κερασμένος από εμάς! :)

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1.    Μπορώ να φέρω μαζί μου κάποιο φίλο / φίλη;

Απ. Αν και η διαδικασία είναι αυστηρά για τους συμμετέχοντες, υπάρχει αυτή η δυνατότητα αρκεί να μας έχετε ενημερώσει τουλάχιστον 3 ημέρες πριν, καθώς η αίθουσα είναι χωρητικότητας 30-40 ατόμων. Το έξτρα άτομο δε θα μπορεί φυσικά να συμμετέχει στη διαδικασία, καθώς δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι έχοντες συμπληρώσει τη σχετική φόρμα.

2.    Αν εγώ είμαι web designer κι απέναντί μου έχω ως συνομιλητή έναν web designer ενώ εγώ ψάχνω για προγραμματιστή;

Απ. Αυτή είναι η δύναμη του Meet in 5’! Σκεφτείτε το πολύ απλό σενάριο. Ο έτερος web designer να γνωρίζει ήδη κάποιον προγραμματιστή ή να συνεργάζεται κιόλας μαζί του. Οπότε μπορεί να σας τον συστήσει και μέσω αυτού να προκύψει μια εξαιρετική συνεργασία. Το ζητούμενο στο Meet in 5’ είναι η γνωριμία με κόσμο που ψάχνεται να δημιουργήσει κάτι. Κι επειδή λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας, δεν υπάρχει χρόνος εξεύρεσης αξιόπιστων συνεργατών, το Meet in 5’ έρχεται να καλύψει αυτό το κενό.

3.    Διάβασα για το event και θέλω να έρθω απλά να το παρακολουθήσω. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

Απ. Αν δεν γράφετε για κάποιο blog τεχνολογίας, εφημερίδα, περιοδικό, φανζίν κτλ, δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα καθώς σκοπός του Meet in 5’ είναι να φέρει σε επαφή αυστηρά ανθρώπους που ψάχνονται για ένα κοινό σκοπό. Αν σας ενδιαφέρει κι εσάς κάτι αντίστοιχο, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής!

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πρόταση έχετε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2105811085 ή στο meetinfive@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου