Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Knowing

Το ακόλουθο άρθρο δημοσιεύτηκε στο καταπληκτικό blog του J Michael Dolan, και το μεταφράσαμε για εσάς. Σύμφωνα με το συγγραφέα χρειάζεστε 33 δευτερόλεπτα για να το διαβάσετε. :)

Ήμουν στα 29 μου χρόνια όταν ξεκίνησα το περιοδικό Music Connection. Χωρίς χρήματα, χωρίς εμπειρία. Δεν μπορούσα να ΑΠΟΔΕΙΞΩ σε κανέναν ότι το MC θα πήγαινε καλά. Μπορούσα όμως να το ΞΕΡΩ. Το κρατούσα στα χέρια μου και το διάβαζα στο μυαλό μου πριν ακόμα προσπαθήσω να το κάνω.

Όπως ακριβώς ένας συνθέτης ακούει τη μουσική στο κεφάλι του πριν καν συνθέσει ένα τραγούδι. Όπως ακριβώς τα αδέρφια Wright δεν μπορούσαν να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ότι η "χαζή" τους ιδέα των ιπτάμενων μηχανών θα λειτουργούσε. Μπορούσαν όμως να το ΞΕΡΟΥΝ. Ίσως να μη μπορείτε να ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ σε επενδυτές, παραγωγούς, μάνατζερς, προσωπικό ή ακόμα και τους φίλους σας ότι η τρελή, ιδιοφυής ιδέα σας θα δουλέψει. Μπορείτε όμως να το ΞΕΡΕΤΕ. Και ο τρόπος που θα μεταφέρετε στους άλλους αυτή σας τη σιγουριά μπορεί να είναι το μοναδικό πειστικό στοιχείο που θα την κάνει να πουλήσει.

Έχετε κάτι να μοιραστείτε, το οποίο ΞΕΡΕΤΕ, αλλά δεν μπορείτε να αποδείξετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου