Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

5 ιστοσελίδες που πρέπει να ξέρουν για τη νέα σας mobile εφαρμογή

Αυτό τον καιρό, μεταξύ άλλων, ασχολούμαστε ιδιαίτερα με το χώρο των mobile εφαρμογών. Είναι ομολογώ μια νέα πρόκληση για εμάς! Διαρκώς μαθαίνουμε πράγματα για το πως λειτουργεί η φάση και προσπαθούμε να διαδώσουμε όσο μπορούμε την παρθενική μας Android εφαρμογή "Βρες Δώρο".

Αποφασίσαμε λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σας τις 5 πρώτες σελίδες στις οποίες έπεσαν τα βλέμματά μας, οι οποίες θα σας είναι χρήσιμες όταν ξεκινήσετε τη δική σας mobile εφαρμογή.

Οι σελίδες παρουσιάζονται με την ίδια σειρά που υπέπεσαν στην αντίληψή μας.


1) Η Ελληνική κοινότητα του Android δημιουργήθηκε πριν καιρό, παράλληλα με τα πρώτα βήματα του Android και αποτελεί τόπο συνάντησης των Android fans και των Ελλήνων Android Developers. Παρέχει νέα και πληροφορίες για τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα και προσφέρει βοήθεια σε όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην ανάπτυξη εφαρμογών για το Android. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή που έχουν κάνει τα παιδιά κάνοντας κλικ εδώ.


2) Το πιο πλήρες ευρετήριο ελληνικών εφαρμογών Android! Αυτό είναι το GreekAndroidApps.gr, που περιλαμβάνει περισσότερες από 251 εφαρμογές. Καταχωρήστε λοιπόν πανεύκολα και τη δική σας μέσω της σχετικής σελίδας.

Πίσω από την ιδέα και την υλοποίηση του GreekAndroidApps.gr βρίσκεται η μικρή και νέα εταιρία στον χώρο της δημιουργίας Android εφαρμογών στην Ελλάδα PinApps.com.3) Επισκεφθείτε το πολυπληθές forum του myphone.gr και ξεκινήστε ένα νέο θέμα στην κατηγορία Ελληνικές εφαρμογές Android, παρουσιάζοντας την εφαρμογή σας, όπως κάναμε εμείς με το "Βρες Δώρο". Μπορείτε να δείτε την ανάρτησή μας εδώ για να πάρετε μια εικόνα.


4) Η έκρηξη στην αγορά των smartphones δημιουργεί το κατάλληλο υπέδαφος για μια πολλαπλάσια έκρηξη στη λήψη εφαρμογών που θα κάνουν τις συσκευές περισσότερο λειτουργικές και εξατομικευμένες για τις ανάγκες ξεχωριστών ομάδων. Μέσα στον ωκεανό των εφαρμογών, καθώς η αγορά δεν είναι τοπική αλλά παγκόσμια, ο χρήστης έχει ανάγκη αρχικά να ενημερωθεί για την ύπαρξη τους, στη συνέχεια να αποκτήσει μια πρώτη εικόνα των δυνατοτήτων τους και τέλος να έχει τις απαραίτητες πληροφορίες που θα του επιτρέψουν να επιλέξει κάποιες εξ αυτών απέναντι σε άλλες. Κι εδώ έρχεται το appgaraz.gr για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές!

5) Για όποιον πιστεύει πως ο παράδεισος πρέπει να είναι τίγκα στα video games, τις ταινίες και τα gadget, μπορεί να περάσει στην ... αιωνιότητα από τώρα και να επισκεφτεί το Enternity.gr! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου