Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Τι είναι το Meet In 5'


Το Meet In 5' είναι ένας γρήγορος και ευχάριστος τρόπος να κάνεις τις κατάλληλες γνωριμίες με άτομα που ασχολούνται με το χώρο του διαδικτύου ή των mobile εφαρμογών.

Ο στόχος του είναι να φερεί κοντά ανθρώπους με όραμα, όρεξη για δουλειά και να δημιουργήσει τις επόμενες ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο διαδικτυακό & mobile επιχειρείν.

Πώς λειτουργεί;

Συμπληρώνετε τη Φόρμα Συμμετοχής, κι αφού τη λάβουμε, θα σας στείλουμε την επιβεβαίωση και τον αριθμό συμμετοχής σας.

Το μέρος της συνάντησης θα είναι κάποιο καφέ/χώρος στο κέντρο των Αθηνών.

Συνολικά στο πρώτο Μeet In 5' θα λάβουν μέρος 14 άτομα. Κάθε άτομο θα συνομιλήσει με καθέναν από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες σε μικρά meeting διάρκειας 5 λεπτών. Στη διάρκεια καθενός meeting θα μπορούν να ανταλλάξουν πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά τους, καθώς και για το τι είδους συνεργασία ψάχνουν. Με το πέρας όλων των 5λεπτων συναντήσεων, η κυρίως διαδικασία του Meet In 5' θα έχει ολοκληρωθεί, αλλά οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συνεχίσουν τη συζήτηση στο χώρο του καφέ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνάντηση, την ώρα και τη μέρα που θα πραγματοποιηθεί το event, θα αναρτηθούν όταν συμπληρωθούν τα δεκατέσσερα άτομα που θα λάβουν μέρος στο πρώτο Meet In 5' και θα αποσταλλούν στον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά μέσω email.

Η βοήθειά σας είναι καλοδεχούμενη, οπότε στείλτε το σύνδεσμο του blog μας σε όποιον/α πιστεύετε πως θα ενδιαφέρεται να λάβει μέρος! :)

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή παρατήρηση έχετε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο meetinfive@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου